Brända Bröderna
Varmrätter
Oloroso sherry-glacerad kalvfilé
Med smörblancherade primörer samt potatis- och palsternackspuré med tryffel och parmesanost.
Allergener: Mjölk, sulfit
Helstekt hängmörad ryggbiff
Med franska örter, rostade rotfrukter och mörk marsalasky.
Allergener: Sulfit
Halstrad röding i vitvinssås
Med grillad sparris, blancherade grönsaksprimörer, blomkålspuré och ponzu-regnbågsrom.
Allergener: Fisk, mjölk, soja, sulfit
Lammrostbiff i ugn och mörkokt lammlägg med rostad vitlök, timjan och citron
Serveras med timjansky, varm sallad på grön sparris, lök och smörstekt karljohansvamp, syrlig morot och parmesancrème.
Allergener: Mjölk, sulfit
Confiterad majskyckling
Med salviasky, citronbakade morötter och varm sallad på salladslök, bladspenat, salvia och ugnsbakade rotsaker.
Allergener: Mjölk
Tournedos Rossini
Med gåslever, svart tryffel och madeirasky. Serveras med haricots verts i brynt smör och potatiskaka.
Allergener: Mjölk, sulfit
Hjortytterfilé
Med gräddstuvade svartrötter, timjansmadeirasås, potatisgratäng, friterad grönkål och smörstekta kantareller.
Allergener: Mjölk, sulfit
Grillad spetskål
Med saltbakade gulbetor, friterad kålrabbi med ostkräm och brynt smör med hasselnötter.
Allergener: Mjölk, nötter (hasselnöt)
Confiterad apelsinanka
Serveras med rostad potatis med örter, blancherade haricots verts och apelsinsås med portvin och apelsinlikör.
Allergener: Sulfit
Saltbakad rotselleri med örter
Serveras med vitvinsgräddstuvad savoykål, syrad silverlök och smörstekt ostronskivling.
Allergener: Mjölk, sulfit
Grillad entrecôte eller hängmörad helstekt biff
Med rödvinssky, bearnaisesås, vitlöksfrästa haricots verts och potatisgratäng.
Allergener: Mjölk, ägg, sulfit
Pocherad hälleflundrafilé
Med champagnesås, grillad grön sparris och havskräfta. Serveras med örtslungad färskpotatis.
Allergener: Fisk, skaldjur, mjölk, sulfit
Wallenbergare
Med potatispuré, gröna ärter och brynt smör.
Allergener: Ägg, mjölk, gluten
Minsta beställning: 10 Personer